perjantai 18. helmikuuta 2011

OMA NUKKEKOTI

Nyt mullaki o oma nukkekoti. Sain ostaa sellaisen, jossa on vähän tehtävää. Kissat o raapineet vähä ulkosienii ja muutenkin laitan oman maun mukaseks. KIITOS K, kun maltoit luopua ensimmäisestä tekemästäsi nukkekodista. TÄÄ O IHANA. Lupaan pitää hyvää huolta talosta. Tässä muutama kuva. Verhot on K:n laittamat ja muu sisustus myös. Muutama omatekemä huonekalu laitettu malliks.

Allaolevat huanekalut o meidä ensimmäises kodis "olleita". Oikeel o Risto-Matti Ratian suunnittelemii Palasia. Pitää viäl maalat ne ruskeiks ja tehdä muutama lissää.Sitte niihi voi laittaa vinyyleit.


Matkamuistonukke o vähä liia iso.
Talost löytyy ihanii yksityiskohtii.Pikkuhiljaa laittelen talloo kuntoon. Alakerran huaneisii ajattelin tehrä jotku liikkeet, ehkä. Saas näkkee sit.

 Mukavaa viikoloppuu vaa kaikil!

6 kommenttia:

WeeLittleWest / Kathy Olaf-Obrenski kirjoitti...

Your miniatures are so great I have become one of your followers. I also make miniatures. Please visit my blog. http://weelittlewest.blogspot.com/

Mare kirjoitti...

Onnea uuteen taloon! Oma talonikin sisältää paljon sellaista mitä on ollut omissa elämäni vaiheissa olemassa. Muistoja ja huonekaluja jne. tuomassa koettua näkyväksi myös jälkipolville.

riSa kirjoitti...

Oikein kivannäköisen talon olet onnistunut hankkimaan! Tuosta on hyvä jatkaa. :)

Susa-li kirjoitti...

Hyvännäköinen talo :) Hei, mitä kerhossa on tehty, onko jotain yhteistä teemaa? Mun on pitänyt tulla paikalle joka kerta tänä keväänä, mutta aina on ilmaantunut jotain muuta ja flunssaakin ollut... Mutta jos nyt viimein ens viikolla sitten

TINK-SONIA kirjoitti...

Lovely dollhouse and beautiful details.i invited you to participate in my little giveaway, mini regards from Spain.

Hannele (Violet) kirjoitti...

Nukkis näyttää tutulta! Onko se Raunelan Kertun tekemä?